Competitie

Competitie 2018

De winter zit er weer op! We hebben sneeuw en ijs gehad!! En als het niet regent of waait,dan stormde het. Maar voor een aantal van ons maakt het allemaal niets uit want de hele winter is er gewoon door getennist.

Maar het zomerseizoen staat weer voor de deur en de competitie gaat weer beginnen. Op de woensdagavond is er al sinds heugenis ons dames recreatie team. Op de zaterdag gaat er een aantal dingen veranderen! Bij de heren blijven de 2 heren teams. En er is een heel nieuw mixteam bij gekomen op de vrijdag avond. Twee teams gaan dubbelen, zowel een mix - als een heren team. De heren worden allemaal een dagje ouder dus zij hebben het singelen ingeruild voor een dubbel partij! Nog meer gezelligheid. Dames en heren maak er een leuke en gezellige competitie van.

Bij de KNLTB hebben ze niet stil gezeten afgelopen winter. Voor de competitie hebben ze een hele mooie nieuwe app gemaakt waar je gemakkelijk alle informatie van je team kunt vinden. De captain van een team is thuis de gastheer cq de gastvrouw!

Laten we er voor zorgen dat een tegenstander met een positief gevoel ons park verlaat, ongeacht of ze gewonnen of verloren hebben.

Er spelen dit seizoen 1 mixteam op de vrijdagavond, 2 herenteams, 1 mixteam en 1 heren dubbel teams op de zaterdag en een damesteam op de woensdagavond..

Samenstelling van de teams:

Zaterdag:

Heren 1 (5e klasse)
Arno van Adrichem
Henry Jetten
Andre Kwinkelenberg
Robert Jan Harders
Bart Roest

Mix 1
Karin v.d. Schrier
Marion te Riet
Mark Heuver
Piet Stouten
Bert Schiphorst

Heren 2 (5e klasse)
Robbert v.d. Zaag
Tom Oude Veldhuis
Tim Gras
Cesar Smits
Joost van Uffelen

Woensdagavond Dames 1
Karin van Adrichem
Merian Kat
Marianne Vlieland
Marysia van Boxtel

Zaterdag Heren Dubbel 1
Peter van der Schrier
Hans van Grinsven
Carlo Kroon
Theo Friedhoff

Vrijdagavond Mix (2 e klasse)
Joost van Uffelen
Margot van Veelen
Sandy vd Water
Tom oude Veldhuis

Ophalen van tennispasjes en competitiebescheiden!
Op zaterdag 24 maart tussen 11.00 en 12.00 uur worden alle captains verwacht de wedstrijdformulieren, pasjes, ballen e.d. op te komen halen in de kantine. Ook spelers die geen competitie spelen maar wel hun pasje willen komen ophalen zijn van harte welkom!

Peter van der Schrier.

Download de mijnKNLTB app.
Android
Voor de Iphone App, ga naar de App store.